Interfisc België | Werken bij Interfisc - Vacatures en Stageplekken
3317
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-3317,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Werken bij Interfisc

 
Specificatie
Interfisc Group:
Telefoon:
+32 (0)3 825 5003
E-mail:
pz@interfisc.be
Werken bij Interfisc

Interfisc als werkgever

Werken bij Interfisc betekent in de eerste plaats dat je de uitdaging aan gaat om veel te leren over een niet zo vanzelfsprekende combinatie van diensten! De weliswaar uiteenlopende diensten hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal verleend worden aan werkgevers met internationaal personeel, doch zijn van zeer verschillende aard.

Vakkennis is uiteraard van groot belang maar daarnaast is het, zowel voor onze specialisten als voor ons ondersteunend personeel, noodzakelijk om een brede interesse te hebben in de verschillende vakgebieden die de Interfisc Group beheerst. Ook aan de receptie moet je immers begrijpen waar je collega’s mee bezig zijn! De verschillende talen en culturen van onze medewerkers én van onze cliënten en relaties geven het geheel een nog internationaler karakter en maken het werken bij Interfisc uitdagend en leerzaam.

Alhoewel Interfisc op het eerste gezicht een professionele en zakelijke uitstraling heeft, gaan de medewerkers informeel met elkaar om. Klantvriendelijkheid en collegialiteit staan hoog in het vaandel en er is ruimte voor eigen initiatief. Interfisc heeft een jong en enthousiast team van ruim 45 medewerkers, verdeeld over Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Als werkgever biedt Interfisc een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures bij Interfisc

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Stage lopen bij Interfisc

Wat kun je bij ons leren?

Ieder semester zijn wij op zoek naar afstudeerders. Op dit moment hebben wij bijvoorbeeld interesse in het volgende vraagstuk:

Onderzoek naar de omvang van buitenlandse investeringen in Nederland

Hoe groot is de omvang van buitenlandse investeringen in Nederland, en op basis van welke criteria wordt door buitenlandse bedrijven bepaald via welke kanalen zij de Nederlandse markt gaan benaderen? Gaan zij dat doen met behulp van distributeurs, handelsagenten of zetten ze meteen een eigen verkoopapparaat neer? Uiteraard zijn wij geïnteresseerd in de huidige marktsituatie maar ook in de toekomstige ontwikkelingen. Bijzonder interessant ook zijn de verwachte ontwikkelingen in het kader van de Brexit.

Als onderdeel daarvan zou je ook kunnen focussen op het in kaart brengen van de customer journey van onze klanten, of het onderzoeken van de mogelijkheden om aanvullende HR-diensten in te zetten om onze klanten succesvoller te maken in Nederland.

Of heb je een ander idee dat aansluit bij onze wereld van grensoverschrijdend werken? Wij denken graag met je mee en bepalen jouw definitieve opdracht graag in onderling overleg, afhankelijk van je interesses & vaardigheden. Ken je iemand met wie je samen een onderzoek zou willen uitvoeren? Dat kan, wij hebben ruimte voor max. twee stagiairs per semester.