Ga naar de inhoud

Vacature: Salarisadministrateur/-adviseur die met ons mee wil groeien

publicatie datum: mei 2023

Wie zoeken wij?

Door een groeiend klantenbestand zijn wij op zoek naar een Salarisadministrateur/-adviseur. In deze functie begeleid je onze (buitenlandse) klanten en zorg je ervoor dat hun Nederlandse werknemers op tijd hun loon krijgen. Na een inwerkperiode krijg je je eigen klantenpakket en ben jij voor hen het aanspreekpunt.

De functie van salarisadministrateur/-adviseur is fulltime (37,67 uur) maar werk je liever iets minder, geef dat gerust aan.

wie zijn wij?

Interfisc Group is een HR & Payroll provider met kantoren in Voorburg & Antwerpen. In ons kantoor te Voorburg voeren wij nationale en internationale salarisadministraties en aanverwante diensten uit voor in Nederland werkzame medewerkers van voornamelijk in het buitenland gevestigde werkgevers, meestal zonder vestiging in Nederland. In onze vestiging in Antwerpen voeren wij ook Belgische, Franse, Duitse, Engelse en Italiaanse salarisadministraties uit.

Interfisc Group bestaat uit diverse werkmaatschappijen, ingedeeld naar gespecialiseerde productgroepen. Productgroepen zijn bijvoorbeeld salarisadministratie, arbo en verzuim, verzekeringen en fiscale en juridische advisering. Zoeken van verbinding/cross communicatie met de verschillende afdelingen is belangrijk gezien de opbouw van de organisatie. Naar opdrachtgevers toe is Interfisc Group één loket, waarin alle productgroepen zich als één samenhangend geheel presenteren.
Interfisc Group is een organisatie met circa 45 medewerkers, verspreid over Nederland en België. Deze functie wordt uitgeoefend binnen Interfisc Holding.
Wij zijn een dynamisch en enthousiast team. Alhoewel Interfisc naar de buitenwereld een professionele en zakelijke uitstraling heeft, gaan de medewerkers informeel met elkaar om. Klantgerichtheid, pro-activiteit en collegialiteit staan hoog in het vaandel en er is ruimte voor eigen initiatief.

wat houdt de functie in?

Jouw taken zijn, naast het maken van een juiste salarisstrook, het adviseren en begeleiden van veelal internationale klanten op het gebied van salarisadministratie. Door de nauwe samenwerking met onze arbodienst, arbeidsrechtjurist en verzekerings- & pensioenafdeling blijft het werk niet beperkt tot het maken van de salarisstrook, maar ben je in de positie om verder te kijken naar diverse HR-gerelateerde aspecten. Immers, Interfisc biedt “more than just payroll”.

wat zijn de functievereisten?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en affiniteit met zakelijke dienstverlening. Ook heb je ervaring als salarisadministrateur/-adviseur. Kennis van Software Gemak (voorheen Unit4) is een pré.
Je bent minimaal in het bezit van PDL en wil ook heel graag je VPS diploma halen. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk goed. Spreek je ook nog Duits en/of Frans, dan heb jij een streepje voor.
Ook ben je administratief goed onderlegd, kan je goed overweg met verschillende applicaties en zal het werken met een CRM systeem geen probleem voor je vormen.

welke competenties zoeken wij?

Jij bent de vraagbaak voor je klanten en weet je weg te vinden binnen de verschillende afdelingen van Interfisc. Je bent administratief en communicatief sterk en je hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Verder heb je de volgende competenties:

  • Nauwkeurig met cijfers
  • Proactief
  • Commercieel inzicht & tact
  • Probleemoplossend
  • Klant- en servicegericht
  • Zelfstandig, doch ook goed presterend in teamverband
  • Representatief

wil je meer weten over deze uitdagende functie?

Neem dan contact op met Monique van der Toorn of Mark van Leeuwen, zij kunnen je een beeld schetsen over de dagelijkse gang van zaken bij ons op kantoor en over de gezamenlijke activiteiten die ons payrollteam onderneemt. Je bereikt hen telefonisch via 070 – 313 3000. Uiteraard staat het je ook vrij om, geheel corona-proof, vrijblijvend een kop koffie drinken met één van hen.

Herken je jezelf in dit profiel? Dan komen wij graag met je in contact!

Richt je CV en begeleidende motivatie per e-mail aan: pz@interfisc.be

Indien je meer informatie over deze functie wenst, neem dan contact op.

+32 (0)3 825 5003pz@interfisc.be

WIJ ZOEKEN ONZE KANDIDATEN ZELF.

Daarom wordt acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs gesteld.

WAAR KAN JE MEER INFORMATIE OVER ONS VINDEN?

Op onze website www.interfisc.com tref je meer informatie over ons aan, alsmede over de medewerkers die bij ons werken.

Ook vind je ons op LinkedIn & Facebook.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.