Meteen naar de inhoud

De ervaring van CFE

‘Interfisc is een goede sparringpartner'

Als we in Nederland aantoonden dat we in België al premie betaalden werden we vrijgesteld.

Gabriel Marijsse,

Director of Human Resources CFE

“Ik ontmoette Robert Mahieu en André Hamulyák meer dan twintig jaar geleden. Robert was een Belg, dus dat schepte direct een band. Kort daarna deed Interfisc de loonadministratie voor ons personeel in Nederland en adviseerde het CFE over pensioendossiers.

Het was de tijd waarin we met onze Belgische firma een aantal aanbestedingen voor grote bouwprojecten hadden gewonnen in Nederland. We waren betrokken bij de bouw van de sluizen in Helmond en Schijndel, de Piet Heintunnel, de Erasmusbrug en metrostation Wilhelminaplein. Het was mijn verantwoordelijkheid dat het bij die al projecten goed verliep met de afdracht van sociale verzekeringen.

In de loop van het jaar wees Interfisc ons op een onverwachte beslissing van de Nederlandse overheid. Voortaan werden buitenlandse bouwbedrijven verplicht om premies te betalen voor hun arbeiders die in Nederland werken. Het probleem was dat wij soortgelijke premies ook al voor onze medewerkers betaalden in België. Dit betekende dubbele premies. Die kosten hadden wij niet opgenomen in onze offertes voor de aanbestedingen. We zouden op deze manier niet binnen het kostenplaatje kunnen blijven. Dit was voor ons een groot probleem.

We konden openhartig met Interfisc overleggen, op onze Belgische manier.

Ik heb onze samenwerking heel prettig gevonden. Interfisc heeft ons bijgestaan met realistische adviezen en we konden openhartig met jullie overleggen, op onze Belgische manier. Dat gaf een veilig gevoel. Interfisc is een goede sparringpartner. Voor Belgen is het bovendien fijn dat het bedrijf de Franse taal beheerst. En gelukkig was er ook bij jullie nuchtere Nederlanders af en toe tijd voor een grap en een pintje.”

Gabriel Marijsse,

Director of Human Resources CFE

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.