Ga naar de inhoud

HR portal in Nederland: My Interfisc Online

Via onze HR portal 24/7 toegang tot uw loondossier in Nederland

Internationale werkgevers die hun Nederlandse payroll aan Interfisc hebben uitbesteed en hun werknemers kunnen op elk gewenst moment hun gegevens raadplegen via onze HR Portal My Interfisc Online Payroll.

Naast de loonfiches, jaaropgaven en verlofsaldo kunnen werkgevers er ook zelfstandig rapporten en pro-forma salarisberekeningen genereren.

let op: wilt u inloggen in onze portal maar verschijnt de qr-code niet?

Als gevolg van een bug in het systeem van het Interfisc portaal verschijnt momenteel de QR-code niet meer, als u probeert in te loggen en/of uw account wilt activeren. U dient nu tijdelijk de volgende handelingen uit te voeren om wel in uw account te werken.

Verschijnt er dus géén QR-code bij het inloggen portaal?

  • In dat geval kan er gebruikt worden gemaakt van de handmatige sleutel (deze ziet u terug onder het icoontje QR-code). Deze dient u handmatig in te vullen. De code staat op uw beeldscherm.
  • In de Microsoft Authenticator-app dient u ‘het plusje’ te selecteren.
  • Kies dan voor OVERIG en (niet werk of school account).
  • Als u via uw mobiel wilt scannen, staat onder in uw scherm ook ‘or enter code manually’. Hier dient u uw accountnaam (e-mailadres) en uw geheime sleutel in te vullen.

Wilt u snel inloggen gebruik dan onze Quick Guide:

Om het gebruik van onze HR portal in Nederland en de nieuwe verlofmodule voor u eenvoudiger te maken bieden wij verschillende handleidingen aan. Kies hieronder welke voor u van belang zijn en lees de documenten door. Heeft u daarna nog vragen neem dan gerust contact met ons op via payroll@interfisc.nl of bel +31 (0)70 313 3020.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.