Interfisc België | HR portal in Nederland | Online loondossier | Interfisc
8029
page-template-default,page,page-id-8029,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

HR portal in Nederland: My Interfisc Online

 

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op:

Via onze HR portal 24/7 toegang tot uw loondossier in Nederland

Internationale werkgevers die hun Nederlandse payroll aan Interfisc hebben uitbesteed en hun werknemers kunnen op elk gewenst moment hun gegevens raadplegen via onze HR Portal My Interfisc Online Payroll.

Naast de loonfiches, jaaropgaven en verlofsaldo kunnen werkgevers er ook zelfstandig rapporten en pro-forma salarisberekeningen genereren.

Belangrijk: We hebben onlangs de bovenstaande link naar onze HR portal in Nederland (My Interfisc Online) gewijzigd. Als u de link eerder als bladwijzer op uw computer of mobiele telefoon had opgeslagen, is het belangrijk dat u de link vernieuwt!

Wilt u snel inloggen gebruik dan onze Quick Guide:

Quick Guide Nederlands

Quick Guide Engels

Om het gebruik van onze HR portal in Nederland en de nieuwe verlofmodule voor u eenvoudiger te maken bieden wij verschillende handleidingen aan. Kies hieronder welke voor u van belang zijn en lees de documenten door. Heeft u daarna nog vragen neem dan gerust contact met ons op via payroll@interfisc.nl of bel +31 (0)70 313 3020.