Interfisc België | Employee benefits voor uw personeel in het buitenland | Interfisc
8310
page-template-default,page,page-id-8310,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Employee benefits

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Wij bieden deze dienst aan in:

Employee benefits voor uw medewerkers in het buitenland?

Motiveer uw medewerkers door employee benefits op te nemen in uw pakket van arbeidsvoorwaarden. Met alleen een goed loon en een pakket aan verzekeringen is het moeilijk om personeel betrokken te houden en om, bij werving van een nieuwe medewerker, de strijd om de beste kandidaat te winnen. Employee benefits zoals een bedrijfswagen, gsm en laptop mét mobiel internet zijn voor veel werknemers een must. Vooral voor handelsvertegenwoordigers en andere medewerkers die veel onderweg zijn is het belangrijk dat zij mobiel & bereikbaar zijn.

Woont en werkt uw medewerker in het buitenland vanuit een homeoffice, dan is het vaak lastig om aan deze bereikbaarheid en mobiliteit invulling te geven. De regels en voorwaarden zijn immers in elk land anders. En de fiscale regels omtrent een thema zoals maaltijden kunnen ervoor zorgen dat een voorwaarde die bij u in België een must is (bijvoorbeeld de maaltijdcheques) in een ander land zoals Nederland niet zo gebruikelijk is.

Populaire benefits, waarmee wij u graag op weg helpen:

  • bedrijfswagen
  • telefoon/internetverbinding
  • reis- of onkostenvergoeding, kilometervergoeding
  • beleid voor thuiswerken
  • homeoffice vergoeding
  • glijdende werktijden

De gewoonten & regels omtrent employee benefits zijn in elk land anders. Ook de fiscale afwikkeling ervan en daarmee uw kosten.

Interfisc kent de verschillen en helpt u op weg met het organiseren van employee benefits voor uw medewerkers in het buitenland. Wij adviseren u graag over een passend & marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden. Wij bieden voor elke benefit een praktische oplossing en nemen de fiscale consequenties & voorwaarden mee in ons advies. Zodat u en uw werknemer zo snel mogelijk operationeel zijn.