Meteen naar de inhoud

Internationale tewerkstelling & administratieve verplichtingen

Bij internationale tewerkstelling horen veel administratieve verplichtingen, ook in het buitenland.

Als internationale werkgever wilt u tevreden werknemers in binnen- & buitenland, die zich kunnen focussen op hun werk. Met de autoriteiten wilt u al helemaal geen problemen, zeker wanneer zij een andere taal spreken. Door bij internationale tewerkstelling uw administratieve verplichtingen in het buitenland uit te besteden aan Interfisc voorkomt u dergelijke problemen.

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Hieronder ziet u een aantal situaties van internationale tewerkstelling waarin u terecht kunt komen, wanneer u zaken doet in het buitenland:

Herkent u zich in één van deze situaties?

Dan heeft u misschien al ondervonden dat het soms lastig is om de juiste informatie te vinden om al uw vragen beantwoord te krijgen. Interfisc helpt u daar graag bij! In elk van deze situaties zorgen wij ervoor dat uw administratie correct verloopt, dat de belastingen & sociale verzekeringspremies aan de juiste instanties worden afgedragen en dat ook uw medewerkers niet voor verrassingen komen te staan.

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Praktische landeninformatie

Klik op een land voor lokale informatie over praktische zaken zoals feestdagen, schoolvakanties en premiepercentages:

Meer weten over regelgeving, loonkosten, patronale verzekeringen en administratie in deze landen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.