Meteen naar de inhoud

Disclaimer

INTERFISC onderhoudt deze website om de publieke toegang tot informatie over onze initiatieven te bevorderen. Ons doel is om deze informatie actueel en accuraat te houden. Als u fouten ontdekt zullen wij ons best doen deze te corrigeren. INTERFISC accepteert echter geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid op welke wijze dan ook met betrekking tot gegevens op deze site.

Deze gegevens:
Betreffen slechts algemene informatie die er niet op gericht is specifieke omstandigheden van bepaalde individuen of eenheden aan te spreken;
Zijn niet noodzakelijkerwijs allesomvattend, compleet, accuraat of up-to-date;
Worden soms gelinkt aan externe sites waar INTERFISC geen controle over heeft en waarvoor INTERFISC geen verantwoordelijkheid neemt;
Kunnen niet worden gezien als professioneel of juridisch advies (indien u gericht advies nodig heeft, moet u altijd contact opnemen met INTERFISC of andere gekwalificeerde deskundigen).
Let op: het is niet gegarandeerd dat documenten die online beschikbaar zijn exact overgenomen zijn van het officiële origineel.
Wij streven ernaar verbroken verbindingen wegens technische fouten tot een minimum te beperken. Edoch, sommige gegevens of informatie kunnen gemaakt zijn in bestanden of formaten die niet foutloos zijn en wij kunnen daarom niet garanderen dat onze dienst niet onderbroken wordt of anderzijds storingen ondervindt vanwege zulke problemen.
INTERFISC accepteert geen verantwoordelijkheid met betrekking tot zulke problemen bij het gebruik van deze site noch met betrekking tot aan deze site gelinkte informatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.