Ga naar de inhoud

Boekhouding uitbesteden

Boekhouding uitbesteden van uw filiaal in het buitenland?

Terwijl in België strikt is voorgeschreven hoe de administratie moet worden ingericht, mag de boekhouding in Nederland volgens goed koopmansgebruik gevoerd worden (“bestendige gedragslijn” in combinatie met bepaalde vrijheden bij het kiezen van een manier van het bepalen van de winst).

WIJ BIEDEN DEZE DIENST AAN IN: ​

België en Nederland

Heeft u een filiaal in het buitenland, dan brengt dit behoorlijk wat verplichtingen met zich mee. Immers, niet alleen de belastingtarieven zijn er anders, maar elk land kent ook specifieke regels op het gebied van boekhouding en financiële administratie.

De volgende onderdelen van de boekhouding kunt u aan ons uitbesteden:

  • Inrichting van uw financiële administraties;
  • Indienen van periodieke BTW & ICP aangiftes;
  • Inboeken van alle inkomende en uitgaande facturen in ons boekhoudsysteem;
  • Uiteraard ondersteunen wij uw boekhouder wanneer hij vragen heeft over de regels omtrent het boeken van bepaalde facturen;
  • Het maken van een balans en resultatenrekening;
  • Het maken van notulen van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, voor zover van toepassing;
  • Het voorbereiden en indienen (bij de bevoegde lokale autoriteit) van bepaalde financiële documenten, zoals een balans of jaarrekening;
  • Het voorbereiden en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting.

WIJ BIEDEN DEZE DIENST AAN IN: ​

België en Nederland

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.