Interfisc België | Werken voor een buitenlandse werkgever of internationaal | Interfisc
7907
page-template-default,page,page-id-7907,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Werkt u voor een buitenlandse werkgever of in het buitenland?

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Wilt u meer weten?

Hieronder vindt u informatie over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk:

Wij zijn u graag van dienst in de volgende landen:

Dan zorgen wij ervoor dat uw loonpakket en loonfiche goed geregeld zijn!

Als werknemer wilt u dat uw arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn en dat uw loonfiche correct is. Dat u erop kunt vertrouwen dat uw loon tijdig wordt uitbetaald. Én dat u zeker weet dat u niet op een later moment tegen problemen aanloopt. Bijvoorbeeld wanneer u een uitkering nodig heeft of met pensioen gaat.

Bij grensoverschrijdende tewerkstelling is het voor werkgevers complex om deze zaken te waarborgen. Vaak loopt u er al vanaf de onderhandelingen met een buitenlandse werkgever tegenaan dat uw werkgever niet alle antwoorden paraat heeft. Of wanneer u met uw werkgever spreekt over een tijdelijk project in het buitenland, internationale detachering of uitzending.

Herkent u zich in één van deze situaties?

Dan heeft u misschien al ondervonden dat het soms lastig is om bij internationale tewerkstelling op al uw vragen antwoorden te krijgen, zeker wanneer u voor een buitenlandse werkgever werkt. Interfisc helpt u daar bij. Neemt u, liefst samen met uw (potentiële) werkgever, contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.