Ga naar de inhoud

Verzekeringen

Door beperkte sociale bescherming zijn aanvullende verzekeringen in veel landen noodzakelijk. Wij zorgen voor patronale verzekeringen en een marktconform loonpakket.

Wij vertellen u welke patronale verzekeringen u wettelijk verplicht bent af te sluiten en adviseren u over aanvullende verzekeringen in het buitenland. Zodat u geen onnodige risico’s loopt en u uw werknemers een marktconform loonpakket biedt. Ook als zij over de grens werken.

WIJ BIEDEN DEZE DIENST AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Zijn uw medewerkers goed verzekerd? Uw werknemers maar ook uzelf lopen financiële risico’s tijdens het werk, bij ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en ongevallen. De lokale overheden beschermen werknemers in de basis middels de sociale verzekeringen. Als werkgever moet u afwegen of u eventuele bijkomende risico’s zelf wilt verzekeren.
In ieder land is dit anders geregeld.

Een voorbeeld: in Nederland betalen werkgevers niet mee aan het wettelijke pensioen, zodat het aanvullende werkgeverpensioen een belangrijk onderdeel is van de arbeidsvoorwaarden. In België valt de oudedagsvoorziening onder de noemer groepsverzekering. In het Verenigd Koninkrijk bent u verplicht de werknemers aan te melden bij een pensioenfonds (auto-enrollment).

Op basis van het ‘goed werkgeverschap’ draait u als werkgever al snel op voor de (financiële) schade voor uw werknemers, wanneer een verzekering achteraf niet de juiste dekking blijkt te hebben. Of wanneer zich een ongeval voordoet, ongeacht of u hiervoor ook aansprakelijk bent en of het ongeval werkgerelateerd is. Onder schade valt ook het inkomensverlies van uw werknemers.

Dit kunt u uitbesteden aan onze eigen verzekeringstussenpersoon in Nederland:

  • Vrijblijvend adviesrapport inkomen & verzuim;
  • Wij vergelijken de aanbieders van verzekeringen voor u;
  • (Pensioen)advies op maat;
  • Informatieverstrekking aan uw werknemers;
  • Periodieke toetsing van de regeling aan uw situatie;
  • Administratie en beheer van uw verzekeringen, incl. de afwikkeling van claims;
  • Wij informeren u over belangrijke wijzigingen in wet- & regelgeving.

In de overige landen werken wij samen met externe partijen, waarmee wij u graag in contact brengen.

WIJ BIEDEN DEZE DIENST AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.