Ga naar de inhoud

Factsheet taalkeuze

Informatie over personeel in het buitenland

Heeft u in het buitenland lokale werknemers in dienst, die in dat land wonen en daar geheel of gedeeltelijk ook werken, dan is in beginsel de sociale zekerheid van dat woonland van toepassing. Ook zal over het salaris van uw personeel in het buitenland belasting in het woonland moeten worden afgedragen en zult u te maken krijgen met het lokale arbeidsrecht.

In onze serie factsheets over Personeel in het buitenland, die u hieronder in het Nederlands, Frans, Engels of Duits kunt downloaden, treft u informatie aan over regelgeving, loonkosten, verzekeringen en administratie!

Nederlandstalige
Factsheets

Engelstalige
Factsheets

Duitstalige
Factsheets

Franstalige
Factsheets

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.