Meteen naar de inhoud

Nederland: Effectieve verzuimbegeleiding

Specificatie

Locatie:
Nederland / België

Datum:
nader te bepalen

Voertaal:
Nederlands

Aantal deelnemers:
Minimaal 5 en maximaal 10

Kosten:
€ 329,75 per persoon, exclusief BTW

De studiedag organiseren wij, afhankelijk van het aantal deelnemers, in de omgeving Amsterdam (Nederland) of Kontich (België). Maar kan ook, in overleg met u, in-company gegeven worden.

Programma

De studiedag geeft de deelnemer inzicht in de Nederlandse wetgeving rondom o.a. arbeidsomstandigheden en preventiemaatregelen. Tevens worden er praktische hulpmiddelen en praktijkvoorbeelden aangeboden. De studiedag wordt door één van onze hoger veiligheidskundige gegeven. Deze deskundige is bekend met de verschillende in aanpak betreffende arbeidsomstandigheden in België en Nederland en kan u zodoende gericht adviseren. Er is voldoende tijd voor uw vragen en het bespreken van uw specifieke werksituatie. De studiedag wordt in de Nederlandse taal gegeven.

Van 09.30 uur tot 13.30 uur komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De rolverdeling tussen werkgever, werknemer en de arbodienst
  • De wettelijke verplichtingen in de praktijk
  • De visie van Interfisc-Arbo BV op de verzuimbegeleiding
  • De methodes en middelen om het verzuim te beheersen
  • De zorgvuldige opbouw van verzuimdossiers + het gebruik van de ondersteunende applicatie VerzuimSignaal2

Contact

Interfisc Arbo Verzuimspecialist

Voor informatie over de inhoud van deze training kunt u contact opnemen met onze Arbo afdeling E-mail: arbo@interfisc.nl

Heeft u interesse in de training  Effectieve Verzuimbegeleiding stuurt u dan een mail naar events@interfisc.eu

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een passende datum & locatie met u vast te stellen.

Voorwaarden

Per studiedag geldt een minimum aantal inschrijvingen van 5 deelnemers. Daarom behouden wij ons het recht voor om een geplande studiedag te annuleren indien dit aantal niet wordt gehaald. Bij de deelnameprijs zijn tevens koffie/thee, frisdranken, lunch en een uitvoerige syllabus inbegrepen. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor betaling alsmede een routebeschrijving. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de studiedag. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid zonder schriftelijke of mondelinge afmelding wordt 100% in rekening gebracht.

Locatie:
Nederland / België

Datum:
nader te bepalen

Aantal deelnemers:
5-10 personen

Kosten:
€ 295,- per persoon, exclusief BW

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.