Ga naar de inhoud

Nederland: Preventiemedewerker

Specificatie

Locatie:
Voorburg, Nederland

Datum:
nader te bepalen

Voertaal:
Nederlands

Aantal deelnemers:
5-12 personen

Kosten:
€ 550 per persoon, exclusief BW

De Nederlandse arbo-wet (arbeidsomstandighedenwet) verplicht ondernemingen een preventiemedewerker aan te wijzen. Deze preventiemedewerker dient echter kennis te hebben van de arbo-wet en – regelgeving in Nederland.

Deze kennis biedt Interfisc-Arbo B.V. u of uw preventiemedewerker aan in het 1-daagse “Basisprogramma Preventiemedewerker”. Deze studiedag is door ons specifiek op de arbeidsomstandigheden binnen de handelsvertegenwoordiging, de technische en kantoorgebonden dienstverlening en dergelijke toegespitst. Om deze reden kunnen wij u de kennis compact in 1 dag aanbieden (i.p.v. de gebruikelijke 2-daagse studiedagen).

In deze training leert u hoe u een goed dossier opbouwt, waarmee u uw doel kunt bereiken. Wij doen dit aan de hand van praktijkvoorbeelden, veel voorkomende situaties en valkuilen. Uiteraard kunt u uw eigen casus op voorhand bij ons aandragen, om de praktische toepasbaarheid van de training te vergroten.
Naast de praktische aanpak schetsen wij een beeld van het theoretisch kader op het vlak van ontslag en dossieropbouw in Nederland, zodat u de theorie en de praktijk met elkaar kunt combineren.
Na afloop van deze training beschikt u over voldoende kennis & tools om doelgericht om te gaan met de situatie van disfunctioneren.

Doelgroep

De studiedag geeft de deelnemer inzicht in de Nederlandse wetgeving rondom o.a. arbeidsomstandigheden en preventiemaatregelen. Tevens worden er praktische hulpmiddelen en praktijkvoorbeelden aangeboden. De studiedag wordt door één van onze hoger veiligheidskundige gegeven. Deze deskundige is bekend met de verschillende in aanpak betreffende arbeidsomstandigheden in België en Nederland en kan u zodoende gericht adviseren. Er is voldoende tijd voor uw vragen en het bespreken van uw specifieke werksituatie. De studiedag wordt in de Nederlandse taal gegeven.

Programma

09.15 uur Ontvangst
09.30 uur Aanvang
12.30 uur Lunch
13.15 uur Vervolg
16.30 uur Einde

Contact

Interfisc Arbo Verzuimspecialist

Voor informatie over de inhoud van deze training kunt u contact opnemen
met onze Arbo afdeling E-mail: arbo@interfisc.nl

Heeft u interesse in de training Preventie medewerker stuurt u dan een mail  naar events@interfisc.eu

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een passende datum & locatie met u vast te stellen.

Voorwaarden

Per studiedag geldt een minimum aantal inschrijvingen van 5 deelnemers. Daarom behouden wij ons het recht voor om een geplande studiedag te annuleren indien dit aantal niet wordt gehaald. Bij de deelnameprijs zijn tevens koffie/thee, frisdranken, lunch en een uitvoerige syllabus inbegrepen. Na inschrijving ontvangt u een factuur voor betaling alsmede een routebeschrijving. Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 werkdagen voor de studiedag. Daarna wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij afwezigheid zonder schriftelijke of mondelinge afmelding wordt 100% in rekening gebracht.

Locatie:
Voorburg, Nederland

Datum:
nader te bepalen

Aantal deelnemers:
5-12 personen

Kosten:
€ 550 per persoon, exclusief BW

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.