Ga naar de inhoud

Webinar ‘Verkoopsucces in België’ op vrijdag 21 juni 2024

Verkoopsucces in België door het aannemen van lokale salesmensen.

Hoe werkt dit contractueel en administratief?

Veel Nederlandse bedrijven willen graag zaken doen met België. Dichtbij, vriendelijk, overzichtelijk en we spreken ook nog eens dezelfde taal. Of toch niet?

Op vrijdag 21 juni 2024 van 10 tot 11 uur kun je gratis deelnemen aan een online Ronde van België!

Wij laten je zien waarom je succesvoller zult zijn met lokale salesmensen. En heb je de juiste persoon gevonden, hoe werkt dan de aanname qua arbeidscontract en loonadministratie? Wij geven je hierin graag meer inzicht.  

Tijdens het webinar maak je kennis met Oryx & Interfisc, beiden bedreven in het succesvol begeleiden van Nederlandse bedrijven naar de Belgische markt.  

Ben je geïnteresseerd in de Franse markt? En wil je meer weten over hoe je succesvol aan de slag gaat?  

Wil je graag investeren in dat mooie land van onze zuiderburen? En wil je meer weten over hoe je succesvol aan de slag gaat?  

Meld je dan via onderstaande link aan voor ons webinar “Succesvol verkopen in België door aanname van lokale salesmensen | Hoe werkt dit contractueel en administratief?”  

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.