Ga naar de inhoud

Boekhouding in Nederland uitbesteden

Boekhouding uitbesteden van uw filiaal in Nederland?

Terwijl in België strikt is voorgeschreven hoe de administratie moet worden ingericht, mag de boekhouding in Nederland volgens goed koopmansgebruik gevoerd worden (“bestendige gedragslijn” in combinatie met bepaalde vrijheden bij het kiezen van een manier van het bepalen van de winst).

Werknemers werven in Nederland

Overweegt u om vast of tijdelijk personeel aan te nemen in Nederland? Zorg dan dat u  goed op de hoogte bent van de verplichtingen waaraan u moet voldoen.

We hebben de belangrijkste onderwerpen op een rij gezet, klik om meer te lezen op:

Werknemers werven in Nederland >

Heeft u een filiaal in Nederland, dan brengt dit behoorlijk wat verplichtingen met zich mee. Immers, niet alleen de belastingtarieven zijn er anders, maar Nederland kent ook specifieke regels op het gebied van boekhouding en financiële administratie.

Veel bedrijven hebben hun handen al vol aan de financiële administratie in hun eigen land en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Als u uw financiële afdeling niet wilt belasten met de administratieve verplichtingen in Nederland, staat Interfisc voor u klaar.

U KUNT HET VOLGENDE AAN ONS UITBESTEDEN:

  • Inrichting van uw financiële administratie in Nederland
  • Indienen van periodieke BTW & ICP aangiftes
  • Inboeken van alle inkomende en uitgaande facturen in ons boekhoudsysteem
  • Uiteraard ondersteunen wij uw boekhouder wanneer hij vragen heeft over de regels omtrent het boeken van bepaalde facturen
  • Het maken van een Nederlandse balans en resultatenrekening
  • Het maken van notulen van de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, voor zover van toepassing
  • Het voorbereiden en indienen van bepaalde financiële documenten, zoals een balans of jaarrekening
  • Het voorbereiden en indienen van de aangifte vennootschapsbelasting in Nederland.

LEES ONZE INFORMATIE OVER:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.