Meteen naar de inhoud

Geboorte- & ouderschapsverlof – een internationale vergelijking

In Nederland wordt op 2 augustus 2022 aanvullend ouderschapsverlof geïntroduceerd, waarbij zowel vaders als moeders in het eerste levensjaar van het kind, gedurende een periode van 9 weken, een uitkering kunnen krijgen. In Nederland had de partner al recht op aanvullend geboorteverlof van 5 weken, eveneens met een uitkering. Deze wijziging deed de vraag rijzen hoe dat eigenlijk is geregeld in onze buurlanden.

Klik op de link hieronder om het gehele artikel te lezen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.