Ga naar de inhoud

Payroll in Nederland

Payroll voor werknemers in Nederland

Heeft u remote werknemers of een lokaal verkoopteam in Nederland? Bent u niet tevreden met uw huidige payroll provider? Maak dan kennis met de full-service payroll oplossing van Interfisc.

Werknemers werven in Nederland

Overweegt u om vast of tijdelijk personeel aan te nemen in Nederland? Zorg dan dat u  goed op de hoogte bent van de verplichtingen waaraan u moet voldoen.

We hebben de belangrijkste onderwerpen op een rij gezet, klik om meer te lezen op:

Werknemers werven in Nederland >

PAYROLL, UMBRELLA SERVICES, EMPLOYER OF RECORD?

Wanneer u “payroll Nederland” of “werknemers aannemen in Nederland” intikt in een zoekmachine, dan wordt u overladen met bedrijven die global payroll aanbieden, of payrolling solutions, employer of record service, contractor management, payroll service, umbrella services etcetera. De lijst is eindeloos. Met al die opties om personeel aan te nemen zien veel bedrijven het bos door de bomen niet meer. Dat is waarom wij het belangrijk vinden om hierin wat duidelijkheid te scheppen, zodat u de beste keuze kunt maken voor u én voor uw medewerkers in Nederland.

Interfisc biedt een full-service payroll oplossing waarmee u zelf uw (remote) medewerkers in Nederland in dienst kunt nemen en u uw eigen Nederlandse salarisadministratie kunt opzetten. Met of zonder lokale vestiging in Nederland.

Uw Belgische onderneming wordt geregistreerd als inhoudingsplichtige voor de loonbelasting en sociale zekerheid, zodat u uw eigen werknemers in dienst kunt nemen en kunt verlonen.

Ongeacht of u een lokale vestiging in Nederland heeft, kunnen wij u ook helpen bij het afsluiten van aanvullende verzekeringen en het afdekken van uw verplichtingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid (ziekteverzuimbegeleiding, via wat in Nederland een gecertificeerde Arbodienst heet), waardoor u de risico’s die u als werkgever loopt tot een minimum beperkt.

 • Lees meer over de verplichte ziekteverzuimbegeleiding in Nederland
 • Lees meer over financiële werkgeversrisico’s in Nederland


Hoe meer diensten u afneemt van Interfisc, hoe eenvoudiger het voor u wordt om de maandelijkse salarisadministratie van uw werknemers in Nederland op rolletjes te laten verlopen.

voordelen van onze full-service payroll oplossing:

 • Interfisc houdt uw salarisadministratie up-to-date en zorgt ervoor dat de belastingen & sociale verzekeringspremies aan de juiste instanties in Nederland worden afgedragen.

 • Salarisadministratie via Interfisc geeft u de zekerheid dat alle reguliere administratieve verplichtingen automatisch in gang gezet worden, zonder dat u daar zelf naar om hoeft te kijken. Inclusief zaken als:
  – de communicatie met de Nederlandse instanties
  – aangiften én afdrachten van loonbelasting en/of sociale verzekeringen in Nederland
  – betaling van het nettoloon aan uw Nederlandse werknemers.

 • In Nederland gelden verschillende vervaltermijnen voor wettelijk & bovenwettelijk verlof. Dit moet ook apart geregistreerd worden in de verlofadministratie. Onze online verlofmodule maakt het snel en eenvoudig voor uw bedrijf om de interne verlofregistratie van uw Nederlandse medewerkers bij te houden.

 • Werken uw Nederlandse medewerkers ook in België, Duitsland of andere Europese landen? Ook dan zorgen wij voor een eventuele split payroll in België, Duitsland, Frankrijk, UK en Italië. Interfisc zorgt ervoor dat er in de juiste landen belasting en premies worden ingehouden en/of afgedragen, zodat u en uw buitenlandse werknemers niet voor verrassingen komen te staan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.