Ga naar de inhoud

Arbodienst Nederland

Arbodienst verplicht voor uw personeel in Nederland!

Wij bieden u een compleet pakket van diensten waarmee u ervoor zorgt dat u tijdig aan uw verplichtingen op het gebied van arbeidsongeschiktheid voldoet, ook al heeft u zelf geen kennis van de regels op het gebied van ziekteverzuim in Nederland.

Onze oplossingen:

Net als in België heeft u ook in Nederland een groot scala aan administratieve verplichtingen op het gebied van veiligheid en gezondheid. In België wordt u hierbij bijgestaan door een dienst voor bescherming en preventie op het werk. In Nederland bent u verplicht om u voor bepaalde wettelijke taken omtrent arbeidsongeschiktheid en welzijn op het werk te laten bijstaan door een arbodienst of andere deskundige.

Zeker op het gebied van ziekteverzuim van werknemers zijn er enorme verschillen tussen België en Nederland. Zowel de administratieve verplichtingen als de gewoonten omtrent ziekte en de gehanteerde terminologie zijn volledig anders. Bovendien is de financiering van ziekteverzuim ook volledig anders waardoor het vrijwel onmogelijk is om als buitenlandse werkgever zonder ondersteuning aan alle verplichtingen te voldoen.

Heeft u personeel in Nederland en nog géén contract met een arbodienst?

Wettelijke taken, die u aan ons kunt uitbesteden:

Onze toegevoegde waarde

  • Wij zijn een gecertificeerde arbodienstverlener en hebben een eigen expertiseteam met een bedrijfsarts, hogere veiligheidskundige, arbeidshygiënist en een arbeids- en organisatiedeskundige;
  • U heeft toegang tot het landelijk netwerk van specialisten die ingezet kunnen worden om verzuim te voorkomen of herstel en terugkeer in werk bevorderen, zoals hulpverlening, arbeidsdeskundigen en re-integratiebedrijven;
  • In tegenstelling tot de grotere arbodiensten in Nederland bieden wij een klein & persoonlijk team van betrokken medewerkers dat erin getraind is om buitenlandse werkgevers te ondersteunen die zelf niet over de nodige expertise beschikken om aan alle verplichtingen te kunnen voldoen.

Hieronder kunt u de meest recente certificaten van onze arbodienst bekijken:

Uiteraard zullen alle medische gegevens en informatie van persoonlijke aard die aan Interfisc-Arbo ter beschikking komen, te allen tijden strikt vertrouwelijk worden behandeld.

Op alle diensten van Interfisc-Arbo is het privacyreglement van Interfisc-Arbo BV van toepassing, dat u hier kunt downloaden.

Interfisc-Arbo hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Heeft u klachten of bent u het ergens niet mee eens, maak dit kenbaar aan ons conform de door ons opgestelde klachtenregeling, die u hier kunt downloaden.

WIJ BIEDEN ONZE DIENSTEN AAN IN: ​

België, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.