Meteen naar de inhoud

De salarisprofessionals van Interfisc zijn NIRPA gecertificeerd!

Persbericht NIRPA - 7 juni 2023

Deze certificering van het NIRPA (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting) is een extra erkenning van kwaliteit en betrouwbaarheid van onze salarisprofessionals.

Via collectieve inschrijving van alle salarisprofessionals in het NIRPA register sluit Interfisc zich aan bij het NIRPA. Het NIRPA staat voor kwaliteitsborging van salarisprofessionals.

Rene de Veth (International payroll manager Interfisc):
‘Interfisc is al 50 jaar expert op het gebied van grensoverschrijdende payroll & HR. Ons vak is aan constante veranderingen onderhevig en de collectieve registratie zorgt ervoor dat, naast ons convenant met de Belastingdienst, onze professionals ook richting de toekomst in staat zijn en blijven om onze klanten van het juiste advies te voorzien. Op deze manier zullen met name onze buitenlandse klanten, maar ook onze lokale klanten, in staat zijn de soms complexe Nederlandse wet- en regelgeving op een juiste wijze te vertalen naar hun organisatie.’

Door registratie van de salarismedewerkers geeft Interfisc aan de kwaliteitswaarborg van het NIRPA voor salarisprofessionals te ondersteunen en te erkennen. Permanente Educatie van de salarisprofessionals bij Interfisc is bovendien door registratie geborgd.
Ga naar het persbericht van NIRPA >> 

evaluatie NIRPA - workshop 'De Loonstrook in Nederland, België en Duitsland'

Sinds enkele jaren presenteert Interfisc,  onder leiding van Grensoverschrijdend Werken en in samenwerking met  KPP Steuerberatungsgesellschaft de workshop De loonstrook in Nederland, België en Duitsland‘.  

Afgelopen donderdag 1 juni ’23 heeft het NIRPA de workshop bijgewoond en deze met een Excellent beoordeeld. Interfisc is uiteraard zeer tevreden met deze beoordeling en bedankt de presentatoren en organisatoren voor hun enthousiasme en tomeloze inzet. Lees hier de volledige evaluatie, uitgevoerd door NIRPA 

de eerstvolgende workshop 'de loonstrook in nederland, belgië en duitsland' is gepland op donderdag 30 november 2023

Meer weten over Interfisc? Wij stellen ons graag aan u voor via onderstaande links :

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.