Meteen naar de inhoud

Groen licht Europarlement voor gelijk loon

In ons eerdere nieuwsbericht “Tijdelijk werken over de grens” maakten wij melding van nieuwe regels voor detachering. Thans kunnen we melden dat binnen het Europees Parlement overeenstemming is bereikt betreffende een gelijk loon voor gelijk werk op dezelfde plaats voor werknemers die naar een andere lidstaat gedetacheerd worden. Zie hieronder het nieuwsbericht (bron: nieuwsbrief SDU).

Binnen het Europees Parlement is overeenstemming bereikt over de regels voor werknemers die in een andere EU-lidstaat gedetacheerd worden. De voorstellen moeten leiden tot een betere bescherming van werknemers en eerlijke concurrentie tussen Europese werknemers. Nu moet er nog een akkoord komen met de lidstaten, en die zijn verdeeld.

Waarmee kan Interfisc u van dienst zijn ?

Wenst u meer over het (tijdelijk) detacheren van uw werknemers naar een andere EU-lidstaat te weten? Neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij u wegwijs kunnen maken.

Uw aanspreekpunten binnen Interfisc :

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.