Meteen naar de inhoud

Interfisc begeleidt Belgische Plato Groep “Go International”

Met veel enthousiasme helpt Interfisc ondernemers met personeel in het buitenland bij het organiseren van hun personeelsadministraties in binnen & buitenland.

Vanuit haar expertise zal collega Birgit Killens één van de Belgische Plato Groepen met als thema “Go International” begeleiden, georganiseerd door de VOKA.

Start is voorzien op 22 maart 2019 in en rond Antwerpen. Geïnteresseerde Belgische ondernemers die over dit onderwerp kennis willen op doen, ervaringen willen delen en ook graag netwerken vinden meer informatie over het Plato-netwerk.

Zijn uw plannen omtrent grensoverschrijdend werken al concreet, neem dan contact met Interfisc op voor een vrijblijvend intake-gesprek over hoe wij u daarbij kunnen helpen.

Wilt u meer over personeelswetgeving in het buitenland weten?

Wilt u meer weten over de personeelswetgeving in Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland, kijk dan op www.interfisc.com om te zien welke diensten wij voor u in gang kunnen zetten. Of download vrijblijvend onze factsheets, beschikbaar in het Nederlands, Frans, Engels en Duits, waarin u naast enkele kenmerken van personeelszaken in het land van uw keuze een gebruikelijke jaarkostenopstelling aantreft.

Heeft u op dit moment vragen?

Neemt u dan gerust contact met ons op via welcome@interfisc.eu, telefonisch +31 (0)70 313 3000 of via het contactformulier op onze website.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.