Meteen naar de inhoud

Kantoorsluiting Kontich & Voorburg rond de feestdagen

Graag maken wij u erop attent dat onze kantoren in Voorburg & Kontich gesloten zijn op de volgende officiële feestdagen:

  • vrijdag 25 december 2020 (Eerst Kerstdag)
  • vrijdag 1 januari 2021 (Nieuwjaarsdag)


Daarnaast zijn wij gesloten op de volgende werkdagen:

  • donderdag 24 december 2020
  • donderdag 31 december 2020


Op onze website vindt u een overzicht van de nationale feestdagen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Ziekmeldingen tijdens de vakantiedagen

Heeft u ziekmeldingen voor uw medewerkers in Nederland die u op deze dagen aan onze arbodienst wenst door te geven, dan kan dat uiteraard per e-mail via arbo@interfisc.nl.

Wilt u niets missen?

Zo rond jaareinde is er vaak nieuws over aankomende wijzigingen op het vlak van werkgeversverplichtingen. Regelmatig delen wij relevante informatie van onze partners & instanties in Nederland en de buurlanden op onze LinkedIn company page.

Volg ons op LinkedIn!

Tot slot wensen wij u namens het voltallige Interfisc-team prettige feestdagen toe en een gelukkig, maar vooral gezond 2021. Wij hopen dat de huidige Covid-19 situatie u niet teveel raakt en dat er in de loop van 2021 verbetering komt voor eenieder. Stay safe!

Heeft u ons nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen. U bereikt ons via onderstaande contactgegevens.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.