Meteen naar de inhoud

Koningsdag in Nederland en onze bereikbaarheid

A.s. dinsdag 27 april 2021 viert Nederland Koningsdag. Doorgaans een groot feest met vrijmarkten, festivals en een feestelijk bezoek van de Koning aan een stad ergens in Nederland, maar dit jaar opnieuw vanwege corona uitsluitend online.

Houdt u er rekening mee dat ons kantoor in Voorburg op 27 april 2021 gesloten is.
Ook zijn ook onze collega’s in Kontich op deze dag telefonisch niet bereikbaar. Aangezien zij echter géén feest vieren op 27 april, kunt u ze wel per e-mail bereiken via de reguliere e-mailadressen.

Op donderdag 13 mei (Hemelvaart), vrijdag 14 mei en maandag 24 mei 2021 (Pinksteren) zijn onze beide kantoren gesloten.

Alle feestdagen op een rij

Overigens vindt u alle officiële feestdagen van Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk én inmiddels ook Italië terug op onze website. Kies op het landenoverzicht het land van uw keuze en ga naar het tabblad “Nationale feestdagen”.

Wist u dat Nederland het kleinste aantal officiële feestdagen van Europa heeft?

Koningsdag is één van de twee typisch Nederlandse feestdagen, naast Bevrijdingsdag. Bevrijdingsdag levert echter voor veel werknemers slechts één maal per 5 jaar (in lustrumjaren, dus pas weer in 2025) een verlofdag op. Ook hebben werknemers in Nederland, in tegenstelling tot de Belgische collega’s, géén recuperatie wanneer een feestdag in het weekend valt. Dit zal vooral in 2021 voelbaar zijn, want beide kerstdagen vallen dit jaar op zaterdag en zondag.

Meer lezen over Koningsdag in Nederland?

Op www.holland.com vindt u achtergrondinformatie in maar liefst 6 verschillende talen, waaronder het NederlandsFransEngels en Duits.

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen?

Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.