Meteen naar de inhoud

Nederland: NOW-subsidie gaat door in 2021

Ook voor het laatste kwartaal van 2020 en de eerste helft van 2021 kunnen werkgevers die naar aanleiding van de coronacrisis omzetverlies lijden in Nederland loonkostensubsidie (NOW 3.0) aanvragen. In 2020 geldt een minimaal omzetverlies van 20% maar vanaf 2021 moet het omzetverlies minimaal 30% zijn. Ook kent de NOW 3.0 een geleidelijke afbouw van vergoedingspercentages: van 80%, naar 70% naar 60%.

Meer over de wijzigingen van de NOW 3.0 ten opzichte van de oorspronkelijke regeling leest u op onze Nederlandse website: https://www.interfisc.com/loonkostensubsidie-in-nederland-now-3-0/

Heeft u in 2020 NOW-subsidie ontvangen?

Let dan op dat u tijdig een definitieve berekening aanvraagt! De uitgekeerde subsidie is namelijk een voorschot, gebaseerd op uw inschatting van het omzetverlies. Meer over de definitieve berekening & de wijze waarop u in sommige gevallen het definitieve omzetverlies dient aan te tonen leest u op onze Nederlandse website: https://www.interfisc.com/definitieve-now-afrekening/

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.