Meteen naar de inhoud

Nieuw dubbelbelastingverdrag tussen België en Nederland

lang verwacht en nu bijna gekomen!

Op 21 juni 2023 wordt het nieuwe dubbelbelastingverdrag tussen België en Nederland ondertekend.

wat gaat er veranderen?

Wat de concrete inhoud van dit nieuwe onderhandelde verdrag gaat zijn is op dit moment nog onbekend. Een dubbelbelastingverdrag is in onze wereld van grensoverschrijdend werken echter zó belangrijk, dat wij onze lezers er toch alvast op willen wijzen. Zodra er meer info beschikbaar is, leest u dit uiteraard op onze bedrijfspagina op LinkedIn, op deze website en in onze nieuwsbrief.

Wanneer gaat er iets veranderen?

Na ondertekening moet het nieuwe verdrag nog geratificeerd worden door zowel België als Nederland. Dit gebeurt door het parlement. In het nieuwe verdrag zal ook worden bepaald wanneer de nieuwe regels in werking treden en of er al dan niet overgangsmaatregelen komen.

Hoe zit dat eigenlijk met belastingen bij grensoverschrijdend werken?

Klik hier voor meer informatie over de hoofdregels en over het belang van dubbelbelastingverdragen in zijn algemeenheid.

Lees ook de officiële informatie van de Nederlandse Belastingdienst over de internationale belastingverdragen:
https://financien.belgium.be/nl/ondernemingen/internationaal/internationale_akkoorden#q1

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.