Meteen naar de inhoud

Nieuwsbrief december ‘Thuiswerken in het buitenland in coronatijden’

Met nieuws & kennis van onze specialisten houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in grensoverschrijdende werksituaties.

In deze editie:

In onze vorige nieuwsbrief “International HR & Payroll Matters” nodigden wij u uit voor een webinar dat wij samen met onze partner Undutchables organiseerden over “Remote employees in another country, do’s & dont’s” (Engelstalig). Heeft u dit webinar gemist, dan bieden wij u in deze nieuwsbrief alsnog de mogelijkheid om de video opname te bekijken.

De grote belangstelling voor dit webinar en de vragen die gesteld werden toonden ook aan dat er een grote behoefte is aan duidelijkheid over het aannemen van personeel in een ander land en welke regels er dan van toepassing zijn. Vandaar dat wij in deze nieuwsbrief, naast enkele eindejaarsberichten, enkele veel gestelde vragen beantwoorden.

Klik hieronder om de Nieuwsbrief te lezen:

Wilt u elke editie in uw eigen mailbox ontvangen? Meldt u zich dan hieronder aan voor de Nederlands-, Frans-, Engels- en/of Duitstalige editie van onze “International HR & Payroll matters”:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.