Interfisc België | Nieuwsbrief 'Thuiswerken in het buitenland in coronatijden' | Interfisc
12332
post-template-default,single,single-post,postid-12332,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,boxed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Nieuwsbrief december “Thuiswerken in het buitenland in coronatijden”

 

Nieuwsbrief december “Thuiswerken in het buitenland in coronatijden”

Met nieuws & kennis van onze specialisten houden wij u op de hoogte van ontwikkelingen in grensoverschrijdende werksituaties.

In deze editie:

In onze vorige nieuwsbrief “International HR & Payroll Matters” nodigden wij u uit voor een webinar dat wij samen met onze partner Undutchables organiseerden over “Remote employees in another country, do’s & dont’s” (Engelstalig). Heeft u dit webinar gemist, dan bieden wij u in deze nieuwsbrief alsnog de mogelijkheid om de video opname te bekijken.

De grote belangstelling voor dit webinar en de vragen die gesteld werden toonden ook aan dat er een grote behoefte is aan duidelijkheid over het aannemen van personeel in een ander land en welke regels er dan van toepassing zijn. Vandaar dat wij in deze nieuwsbrief, naast enkele eindejaarsberichten, enkele veel gestelde vragen beantwoorden.

Klik hieronder om deze nieuwsbrief te lezen:

Wilt u elke editie in uw eigen mailbox ontvangen? Meldt u zich dan hieronder aan voor de Nederlands-, Frans-, Engels- en/of Duitstalige editie van onze “International HR & Payroll matters”:

Wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen?

Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn.

Heeft u vragen?

Neemt u dan gerust contact op!

Publicatiedatum: 23 /12 /2021