Ga naar de inhoud

Nu al reparaties aan het nieuwe arbeidsrecht in Nederland

Zoals gebruikelijk in Nederland is de gloednieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB, in werking getreden op 1 januari 2020) alweer op onderdelen gerepareerd, omdat aan sommige eisen in de praktijk maar moeilijk kon worden voldaan.

Met name aangaande werknemers die al langer in dienst zijn, maar waarvoor nog géén schriftelijke arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aanwezig was, zijn versoepelingen doorgevoerd. Klik hier om het volledig geactualiseerde overzicht van wijzigingen te bekijken.

Ook hebben wij voor u op een rij gezet hoe het zit met de transitievergoeding; sinds 1 januari 2020 is deze in alle gevallen van onvrijwillig vertrek van de werknemer verschuldigd, en niet meer alleen wanneer de werknemer 2 jaar of langer in dienst was. Lees verder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.