Meteen naar de inhoud

Opgelet: de Mobile HR app van Unit4 stopt op 31 maart 2021

Maken uw medewerkers nog gebruik van de Mobile HR app? Dan krijgen zij al enige tijd een melding dat deze app binnenkort niet meer wordt ondersteund. De definitieve datum waarop de app stopt is 31 maart 2021. De app kan vanaf dat moment niet meer gebruikt worden.

Alternatief

Natuurlijk biedt Unit4 een alternatief met nog meer mogelijkheden dan de app, de slimme website. Deze website past zich automatisch aan, aan het apparaat waarop deze wordt geopend. Hierdoor is HR & Salaris Gemak Portaal ook goed te gebruiken op andere apparaten dan je laptop of pc. Met deze slimme website behoudt Unit4 dezelfde laagdrempeligheid en voegen ze meteen alle mogelijkheden die HR & Salaris Gemak Portaal op een pc biedt toe aan een mobiel apparaat.

Informeer uw medewerkers!

Gebruiken uw medewerkers de Mobile HR app nog op een mobiel apparaat? Laat hen dan nu weten hoe ze gebruik kunnen maken van de slimme website, zodat ook zij na 31 maart van de voordelen kunnen profiteren en hun gegevens kunnen blijven inzien.

Op onze website staat dit opgenomen in de handleiding.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.