Ga naar de inhoud

Schrijft u zich nu in voor het webinar ‘Personeel in Nederland’ van 31 mei en 2 juni

Heeft u als Belgische werkgever met personeel in Nederland nood aan praktische informatie over uw werkgeversverplichtingen in Nederland? Volg dan ons webinar Personeel in Nederland op 31 mei & 2 juni 2022.
In 2 ochtenden geven collega’s René de Veth RPP en Roelof Bos u meer inzicht in uw verplichtingen, risico’s én mogelijkheden als werkgever in Nederland.

Programma

Meer informatie over het webinar leest u op onze website.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.