Meteen naar de inhoud

Workshop: Starten in Frankrijk, 28 juni 2022

Als een bedrijf zijn activiteiten naar Frankrijk wil uitbreiden, komt daar heel wat bij kijken! Neemt u een lokale werknemer aan, dan dient er een salarisadministratie volgens Franse regelgeving te worden opgestart. Tijdens deze diepgaande studiedag gaan we hierop uitgebreid in. Wij maken u, aan de hand van een gemiddelde loonstrook, wegwijs in de Franse sociale verzekeringswetgeving, de loonbelasting, het arbeidsrecht en de aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Trainers: Birgit KillensAnke StevensSven FabreISOBEL AUDIT CONSULTING I.A.CAMSTEL & SEINE AVOCATS

 

Programma

Meer informatie over de workshop leest u op onze website.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.