Meteen naar de inhoud

HR-kennissessie GrensWerkt – donderdag 1 juni 2023

Rekruteren over de grens, past dit bij mijn bedrijf en hoe pak ik dit aan?

Als uw bedrijf besluit om de activiteiten uit te breiden naar Nederland of België dan is het belangrijk te weten wat u zoal moet regelen bij grensarbeid. 

GrensWerkt (voorheen Eures) organiseert donderdag 1 juni aanstaande een inspirerende HR-kennissessie ‘Rekruteren over de grens’. Interfisc juridisch- en fiscaal specialist, de heer Dirk Laruelle, spreekt deze avond over de wet- en regelgeving ten aanzien van grensarbeid.

Wij nodigen u graag uit voor een avond vol inspiratie en tips. Schrijft u zich nu kosteloos in voor de kennissessie van donderdag 1 juni ’23 via GrensWerkt@uwv.nl 
Aanmelden kan tot uiterlijk 18 mei ’23.

Meer weten over wat interfisc voor u kan betekenen?

Interfisc begeleidt al ruim 50 jaar buitenlandse bedrijven met personeel over de grens.

Bekijk ook eens onze pagina’s:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.

Samen, oplossingsgericht en zorgzaam

Al sinds 1972 biedt Interfisc internationale HR & Payroll oplossingen aan in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië. Wij doen dit vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en filialen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en met een internationaal team van ca. 45 bevlogen en zorgzame medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Vragen over wat u allemaal moet regelen?
Ons customer support team staat voor u klaar, u bereikt ons telefonisch of via het contactformulier.

Niet gevonden wat u zocht?

In de wereld van internationale tewerkstelling is elke situatie uniek. Heeft u vragen waarop onze website geen antwoord biedt, aarzel dan niet om ons deze te stellen, wij denken graag met u mee!

Contactformulier

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ontwikkelingen op het gebied van werkgeversverplichtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Italië op de voet.